De Magazijninrichter

Kwaliteit/veiligheid

META opslagsystemen voldoen aan de volgende nationale en internationale normen:

  • RAL-RG 614/1
  • RAL-RG 614/2
  • NEN-5051
  • NEN-5052
META materialen worden regelmatig getest, zijn TÜV gekeurd en voeren het GS certificaat (Geprüfte Sicherheit)

Zie in het Youtube filmpje waarom veiligheid zo belangrijk is!

META telt tot de eerste fabrikanten, wiens palletstellingen hercertificeert zijn volgens de RAL–RG 614, op basis van de Europese richtlijnen FEM 10.2.02. Onze palletstellingen zijn volgens de voorschriften van de FEM op wetenschappelijke aspecten geanalyseerd en getest. Bovendien is de onderneming DIN EN ISO gecertificeerd.


Nederland Duitsland Europa

Legbordstellingen
NEN 5051
RAL - RG 614 / 1
Grootvakstellingen        
NEN 5051
RAL - RG 614
Palletstellingen
NEN 5051 / NEN 5052         
RAL - RG 614 / 2
F.E.M.10.2.02
Productie
DIN EN ISO-9001 
Montage
VCA certificaten  


 

Volgens de ARBO-wetgeving zijn werkgevers verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van hun medewerkers. Werknemers moeten er op kunnen vertrouwen dat ze met veilig en degelijk materieel werken. In art. 7.4a van de ARBO is vastgelegd dat arbeidsmiddelen als heftrucks, graafmachines, hijswerktuigen en magazijnstellingen periodiek gekeurd dienen te worden.

Wij maken gebruik van onafhankelijke gecertificeerde en geaccrediteerde organisaties, die in uw opdracht een veiligheidsinspectie in uw magazijn uitvoeren. Wij kiezen voor deze werkwijze om onze onafhankelijkheid en objectiviteit te waarborgen en niet de suggestie te wekken omzet verhogende inspecties uit te voeren. Bovendien zijn deze inspecteurs goed opgeleid en beschikken altijd over de meest recente informatie. Op basis van een inspectielijst voeren zij een visuele controle uit op de status van META stellingen en het gebruik daarvan. Vervolgens zullen zij daar uitgebreid rapport over uitbrengen en suggesties ter verbetering leveren en in overleg eventueel materialen vervangen. Ondanks de periodieke keuringen, blijft de werkgever formeel toch verantwoordelijk voor de uitvoering van de ARBO-wetgeving.


Vragen/opmerkingen


* Check